Ocena priročnika
3 posters
Stran 1 od 1
Ocena priročnika
Lepo pozdravljeni,
Bil bi zelo vesel če bi podali oceno mojega priročnika Izdelava spletne strani - za začetnike. Sprejel in preučil bom vsako kritiko. Če karkoli ni razumljivo napisano ali pa česa niste prejeli, mi to lahko sporočite tukaj in težavo bom poskušal v najkrajšem času odpraviti.
Aleš Polanec
Bil bi zelo vesel če bi podali oceno mojega priročnika Izdelava spletne strani - za začetnike. Sprejel in preučil bom vsako kritiko. Če karkoli ni razumljivo napisano ali pa česa niste prejeli, mi to lahko sporočite tukaj in težavo bom poskušal v najkrajšem času odpraviti.
Aleš Polanec
Re: Ocena priročnika
Najlepša hvala za priročnik, ne moreš verjeti, da je lahko danes kaj zastonj.
Doc- Gost
oi
jaz hočem brezplačen priročnik pošlji ga na naslov nadja.stradjot@gmail.com hvala že v naprej
nadja- Gost
Pozdravljen !
Najlepša hvala za priročnik. Priznam pa, da to, kar sem prejel, niti približno ni bilo podobno temu, kar sem pričakoval.
- Priročnik je napisan v čisti knjižni slovenščini, brez tipkarskih napak.
- Je podroben in vsakomur razumljiv. Bralca vodi korak po koraku od začetka do konca.
- Oblikovan je tako, kot da je namenjen v tiskarno, ne pa domačemu uporabniku.
- Do vseh uporabljenih programov vodijo delujoče (!) povezave.
..... skratka, ni je stvari, ki bi jo lahko skritiziral. Če moram priročnik oceniti z oceno od 1 do 10, bi mu dal vsaj 11+. In to ti povem kot oseba, ki jih ima 50+.
Še enkrat hvala za tvoj vložen trud in samo tako naprej !
lp Boris
- Je podroben in vsakomur razumljiv. Bralca vodi korak po koraku od začetka do konca.
..... skratka, ni je stvari, ki bi jo lahko skritiziral. Če moram priročnik oceniti z oceno od 1 do 10, bi mu dal vsaj 11+. In to ti povem kot oseba, ki jih ima 50+.
lp Boris
Boris- Gost
Boris je napisal/a:
Glede na to, da jih nisem posodabljal že 3 mesece (so narejene tako, da se jih da), je to bila bolj ali manj sreča.
Hvala Vam in tudi seveda vsem ostalim za vaše ocene. Tako vem, da delo ni šlo v nič
Izjemno fajn priročnik!
Sem zelo zadovoljen!
Admin zelo ste se potrudili da ste to naredili pa še ZASTON je!
SVAKA VAM ČAST!!!
Sem zelo zadovoljen!
Admin zelo ste se potrudili da ste to naredili pa še ZASTON je!
SVAKA VAM ČAST!!!
Nekdo- Gost
Bi se kar strinjal z predhodniki.
Svaka čast, res. ENKRATNO.
Ko bi le imel čas za še eden takšen priročnik
vendar za Adobe Dreamweaver.
Svaka čast, res. ENKRATNO.
Ko bi le imel čas za še eden takšen priročnik
vendar za Adobe Dreamweaver.
brlje- Število prispevkov : 2
Hehe, ja sem že sam razmišljal o tem, vendar nimam ne časa ne volje za kaj takega. Ker tam pa bi res lahko knjigo napisal
Boris je napisal/a:Najlepša hvala za priročnik. Priznam pa, da to, kar sem prejel, niti približno ni bilo podobno temu, kar sem pričakoval.
lp Boris
Pozdravljen Boris,
ker imam občutek, da ta zadeva več ne deluje kakor je pred časom, imam prošnjo in vprašanje. Ali je mogoče da posreduješ ta priročnik?!
Hvala za odgovor!
Bina
bina- Število prispevkov : 3
Stran 1 od 1